Max Verstappen tavaly és idén is bajnok lett az F1-ben. Elég valószínűtlen, hogy két bajnoki címnél megáll. Tavaly 15 győzelmet aratott. A holland kijelentette, hogy az első világbajnoki cím után a többre már csak ráadásként tekint.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

Verstappen immár kétszeres bajnoknak mondhatja magát. A 2021-es év után megvédte címét. Elég valószínűtlen, hogy a 2022-es bajnoki címe lenne az utolsó. A Motorsport.com arról kérdezte Verstappen-t, hogy szeretne-e még több bajnokságot nyerni az F1-ben. A holland pilóta erre így válaszolt:

„Igen, de ehhez kell egy jó autó is. Természetesen nyertem két címet. Ha nem tudok több címet nyerni, az sem baj. Természetesen szeretnék nyerni, de ehhez egy kis szerencse is kell. A 2021-es és 2022-es autók nagyon különbözőek. Eltelt egy kis idő, amíg ezt is megszoktam. Az autónk kezdetben túlsúlyos volt. 2022-ben élveztem a pillanatot. Volt egy kis nyomás rajtam. Szerettem volna 2022-ben is címet nyerni. Sikerült. Minden bajnoki címnek örülök. Az első bajnoki cím után bármi is jön, arra csak bónuszként tekintek. Nem változtatja meg az életemet. Az életemben nem igazán változott semmi.”- árulta el Max Verstappen.