Sebastian Vettel azt mondta, hogy figyelte korábbi csapattársát, Charles Leclerc-t. a monacói pilótában a fiatalabb énjét látta. Szerinte Leclerc-ben van valami különleges.

Vettel és Leclerc két szezont töltött egy csapatban. Leclerc debütáló szezonja után a Ferrariba ülhetett át. Vettel és a Ferrari kapcsolata az évek múlásával romlott. Úgy tűnt, hogy Leclerc-el való kapcsolata nem jutott erre a sorsra. 2019-ben a második helyen zártak a konstruktőri bajnokságban. Leclerc gyorsan a Ferrari elsőszámú pilótájává vált.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

A 2020-as autó rossznak bizonyult. A csapat körüli negatív hangulat csak erősödött. Mindkét pilóta a csapat elsőszámú rajnejért. Ennek ellenére jó barátok maradtak. Vettel évekkel később bevallotta, hogy fiatalkori énjét látta Leclerc-ben, mikor együtt dolgoztak. Szerinte a monacóiban van valami különleges.

„Charles pályafutása máskor kezdődött, mint az enyém. Vicces volt. Figyeltem őt és jól kijöttünk egymással. Azt hiszem, nagyon élveztem az együtt töltött időt. Egy kicsit olyan volt, mintha fiatalabb énemet néztem volna. Szerintem Charles-ben van valami különleges. jó volt látni. Tehetséges pilóta. Képes kihozni az autóból azt, amire képes.”- árulta el Sebestian Vettel.