A Haas idén új pilótapárossal vágni neki a 2023-as évnek. Kevin Magnussen marad az amerikaiak kötelékében, de Nico Hülkenberg ülhet a csapat másik autójába azok után, hogy Mick Schumacher-nek nem adtak új lehetőséget. Az istálló logója is megváltozik. A fő- és névszponzor Moneygram mostantól megjelenik a logóban

A Haas nemrégiben új szponzort talált magának. A Moneygram nemcsak névadója, de főszponzora is lesz az amerikai csapatnak. A Haas hivatalos neve 2023-ban a következő lesz: Moneygram Haas F1 Team. Az amerikai csapat logója is megváltozik. A csapat logójában helyet kapott a pénzátutalással és fizetéssel foglalkozó amerikai cég is.

A Moneygram az Uralkali helyét veszi át. Az orosz invázió és az ukrajnai háború miatt a Haas minden kapcsolatot megszakított a korábban névszponzorként működő orosz céggel. Günther Steiner csapatfőnök elégedett a változásokkal: „Örülünk, hogy január van, és hogy végre MoneyGram Haas F1 Team néven szerepelhetünk. Az új évet új névvel és logóval várjuk. Izgalmas hetek előtt állunk. A VF-23 hamarosan beindul.”- árulta el Günther Steiner.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.