Elsőként az Aston Martin, majd a Ferrari és az AlphaTauri tette közzé a bemutató időpontját. A negyedik csapat az Alpine volt. Pénteken a Mclaren is bejelentést tett. A wokingi csapat az ötödik istálló, akik nyilvánosságra hozta a 2023-as autó bemutatójának dátumát.

A McLaren február 13-án leplezi majd le a 2023-as versenygépét. Az MCL37-et ugyanazon a napon mutatják be, amikor az Aston Martin-t. A Ferrari február 14-én, az Alpine pedig két nappal később leplezi majd le versenygépét.

A wokingi csapat egyik autóját Lanod Norris vezetheti majd, aki az ötödik szezonját tölti majd a Mclaren-nél. Daniel Ricciardo távozott a csapattól. Oscar Piastri vezette át a helyét. A csapatfőnöki székbe is változás történt. Andrea Stella váltja Andreas Seidlt, aki az Alfa Romeo-hoz szerződött.

A Mclaren az ötödik csapat, akik megerősítették a bemutató dátumát. Ezzel megelőzték a Mercedest. a Red Bull-t, a Haas-t, az Alfa Romeo-t és a Williams-t is. Igaz, több csapat dönthet úgy, hogy csak a téli teszt első napján mutatja majd be a 2023-as versenygépét. A tesztre február 23 és 25 között kerül majd sor Bahreinben. Egy héttel később pedig indulhat az F1 2023-as szezonja. A rajt szintén Bahreinben lesz.