Guenther Steiner úgy gondolja, hogy pilótája, Kevin Magnussen „túl nyugodt”. A Haas csapatfőnöke szerint ez a dán erősségei közé tartozik. Nem akarja megváltoztatni.

Guenther Steiner korábban azt mondta Kevin Magnussen-ről, hogy az F1 egyik legforrófejűbb pilótája. A Haas csapatfőnökét Magnussen erősségéről kérdezték. Guenther Steiner szerint Magnussen sokkal nyugodtabb azóta, mióta visszatért az F1-be. Néha azt mondja neki, hogy legyen agresszívebb, de megváltoztatni nem akarja.

„Szerintem Kevin tehetséges. Higgadt tud maradni, néha szerintem már túl higgadt is. Le tudja venni magáról a nyomást. Semmi hatással nincs rá. Néha azt mondom neki, hogy:’agresszívebbnek kell lenned.’ Megváltoztatni nem akarom. Nem teszek ilyet. Nem reagálja túl a dolgokat. Főleg azóta, mióta visszaért a csapathoz. Sokkal nyugodtabb, mióta visszatért a Haas-hoz. Azt hiszem, hogy a család miatt is ilyen. Két évvel idősebb, mint amikor elment. Sokat változik az ember. Mindannyian tudjuk, hogy a Forma-1 azon sportok közé tartozik, ahol az ember nem igazán értékeli azt, amije van. Ha nem kapsz új szerződést, akkor jössz rá, hogy mid volt.”- mondta Guenther Steiner.