Lassan, de biztosan telnek a napok és egyre közelebb kerülünk az F1 2023-as szezonjához is. Így hamarosan Oscar Piastri F1-es debütálásra is sok kerülhet. Az ausztrál pilóta Daniel Ricciardo helyére szerződtette a Mclaren.

A melbourne-i napsütésben egy csillogó McLaren sportautó tűnt fel. Daniel Ricciardo vezette. Mellette Oscar Piastri ült. Ezt a felvételt a Redditnek Aiden Buckleigh tette közzé.

Ricciardo szerződését felbontották. Helyére Piastri érekezett. Ricciardo nem talált magának helyet. A Red Bull négy év után visszafogadta és a bikák tartalékosa lesz, miután két frusztráló évet töltött Zak Brown csapatánál.

Ricciardo és Piastri között nincs harag. Ez jól látszik. Melbourbe keleti részén a a M aroondah Highway -n láttak őket. A Forma-2 korábbi bajnoka, Piastri kedden posztolt egy videót az Instagramon. A következőt írta fölé: nagyon jó volt otthon lenni Melbourne-ben. Készen állok az F1-es bemutatkozásra.”- írta Oscar Piastri.

Ironikus módon Piastri karrierjét az egykori ausztrál Red Bull pilótája, Mark Webber terelgeti. Pont az a Webber, akinek a helyét 2014-ben Daniel Ricciardo vette át a Red Bull-nál. Ricciardo nem haragszik se Piastri-ra sem Mark Webber-re.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.