Nico Hulkenberg idén visszatér az F1 rajtrácsára. A Haas pilótája lesz. Mick Schumacher helyére szerződtették. Úgy gondolja, hogy ha nem ő, akkor mást is szerződtethettek volna a hétszeres bajnok helyére.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

Mick Schumacher 42 futamot tölthetett a Haas csapatnál. Ezután az amerikai csapat tájékoztatta a hétszeres bajnok fiát arról, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését. Mick Schumacher nem talált magának helyet. A Mercedes karolta fel. Tartalékos pilóta szerepet töltheti be a német csapatnál. Nico Hülkenberg ülhet majd a helyére, aki elárulta, hogy a bejelentések óta nem beszélt Schumacherrel. Ez nem meglepő, mivel a két fiú soha nem volt olyan barátságban, mint Schumacher és Sebastian Vettel.

„Azóta nem beszéltünk egymással. De azelőtt sem beszélgettünk túl sokat. Mick is egy másik generáció. Soha nem volt olyan barátság közöttünk, mint neki Sebastian-al. Az történt, ami. Ha nem engem szerződtetnek a helyére, akkor lehet valaki mást. Az F1 a teljesítményről szól. Ha nem tudsz jól teljesíteni, akkor pályafutásod hamar véget ér.”- árulta el Nico Hülkenberg.