A 2023-as szezonban Lewis Hamilton és George Russell vezetheti majd a Mercedest. A 2022-es szezon után szeretnének jobb eredményt elérni. Már a német csapat is nyilvánosságra hozta az autó bemutatójának dátumát.

A Mercedes elárulta, hogy mikor mutatják be a „W14 E Performance” versenygépet. A német csapat február 15-én mutatja be az idei versenygépet, ami online is követhető lesz.

Az autót ismét a brit duó, a hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton és George Russell vezeti majd. A csalódást keltő 2022-es szezon után Hamilton és Russell is szeretne jobb eredményt elérni. Tavaly csak egy pole tudtak szerezni. Azt is a Hungaroringen. Egy futamot tudtak megnyerni. George Russell a brazil futamon látta meg elsőként a kockás zászlót.

Russell szerint a csapat képes lesz arra használni a W13-ból szerzett tapasztalatait, hogy előnyt szerezzen 2023-ban. A W14 bemutatója az Aston Martin, a McLaren és a Ferrari leleplezése után lesz. A Red Bull , az Alfa Romeo és a Haas még nem jelentette be, hogy mikor mutatják be a nagy közönségnek a 2023-as versenygépet.