A Red Bull lesz az első csapat, amely bemutatja 2023-as autóját. Az osztrák csapat még a Williams-nél is hamarabb rántja le a leplet az idei autóról.

Joggal gondolhattuk azt, hogy a Williams lesz az első csapat, aki bemutatja a 2023-as autóját. Igaz, a brit csapat február 6-án csak az idei autó színét mutatja be. Senki sem gondolta volna, hogy február 6-a előtt még lesz olyan csapat, aki lerántja a leplet az idei versenygépéről.

A Red Bull még a Williams csapatot is megelőzte. Három nappal korábban tartja bemutatóját az osztrák istálló. A Red Bull február 3-án mutatja be a 2023-as versenygépét. Még a Haas és az Alfa Romeo nem jelentette be a bemutató dátumát. Nem tartjuk valószínűnek, hogy február 3 előtt láthatnánk az idei Haas-t vagy az Alfa Romeo-t.

Visszatérve a Red Bull csapathoz. Nem csak a dátum figyelemre méltó, hanem a helyszín is. Úgy döntöttek, hogy az autót New Yorkban mutatják be. Ugyanabban a városban, ahol az AlphaTauri-t is. A helyszín megválasztása jól mutatja, hogy az F1 az amerikai piacra koncentrál.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.