Lando Norris tehetségében kevesen kételkednek. A Mclaren brit pilótája úgy gondolja, még messze van attól, hogy világbajnokságot nyerhessen.

Lando Norris 2017-ben februárjában csatlakozott a Mclaren-hez. Ekkor még csak tartalékos szerepet töltött be. Még mindig fiatal. 2022-ben csak egy versenyző volt nála fiatalabb a rajtrácson. Négy szezont versenyzett. Minden évében jobban teljesített. 2019-ben megszerezte első pontjait. 2020-ban állt először a dobogó tetején. 2021-ben pedig négyszer vehetett részt a pódiumos ceremónián.

2022-ben egyetlen egy dobogós helyet szerzett. 38 ponttal kevesebbet szerzett, mint 2021-ben. Szerintünk nincs olyan szurkoló, aki kételkedne tehetségében. A kevesebb pont nem azért van, mert Norris tehetsége csökken. Tavaly hetedik lett az egyéni bajnokságban. Egyesek szerint Norris lassan a világbajnoki címért is harcolhat. Norris szerint erre még várni kell.

„Abból, amit eddig tanultam, talán nyerhetek pár futamot, de bajnokságot nem. Ezekben az években is a csúcson kell teljesítenem. Azt hiszem, tisztességes vesztes vagyok, de mindig is olyan fickó voltam, aki nagyon kemény saját magával szemben. Nagyon kritikus vagyok a saját teljesítményemmel kapcsolatban. Mindig arra gondolok, mit tehettem volna jobban? És akkor mit csinálhatott volna jobban a csapat?”- árulta el Lando Norris.