Pierre Gasly és Esteban Ocon között nem volt mindig felhőtlen a hangulat. Mondható, hogy nem kifejezetten kedvelték egymást. Pierre Gasly szerint ez egy olyan téma, amivel túl sokat foglalkozik a média.

Fernando Alonso távozott az Alpine csapattól. Helyére keresni kellett valakit. Pierre Gasly-ra esett a választás. Így két francia pilóta lesz Esteban Ocon csapattársa. Ők a gokartos időszakból nagyon jól ismerik egymást. Több konfliktus is volt a két versenyző között. Mondhatjuk, hogy nem kifejezetten kedvelték egymást. Gasly szerződtetése után kijelentették, hogy már nincs olyan probléma, amely befolyásolná az Alpine-nál fennálló munkakapcsolatot. Gasly úgy érzi, hogy a média túl sokat foglalkozott ezzel a témával.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Szerintem egy olyan téma, amiről túl sokat beszélnek. Jól kijövünk. Rendben, nem vagyunk a legjobb barátok, de jól kijövünk. Volt köztünk pár konfliktus, de megbeszéltük. Ha megnézzük a paddockban a csapattársakat, akkor azt mondanám, hogy vannak, akik nehezebben jönnek ki egymással. Esteban-al olyan a kapcsolatunk, mint a pilóták hatvan százalékánál. Szóval szerintem, mi rendben vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy jól fogunk együtt dolgozni Alpine-al. Lesz olyan rivalizálás, mint bármelyik másik csapatban. Szerintem ez egészséges. Mind a ketten győzni szeretnénk az F1-ben. Mind a ketten azon dolgozunk, hogy a lehető legjobbak legyünk. Megvan az oka annak, hogy most mindannyian a paddockban vagyunk. Egyáltalán nem aggódom emiatt. Esteban egy jó pilóta. Ezt megmutatta Fernando mellett is. Egyenrangú volt Fernando mellett. Tehát nyilvánvalóan nagyon jól teljesít. Nekem mindegy ki mellett versenyzek. Szeretnék a legjobb lenni az F1-ben. Ahhoz, hogy a legjobb legyek a Forma-1-ben, szembe kell nézned mindenkivel, aki itt versenyez.”- árulta el Pierre Gasly az Autosport/Motorsport.com-nak.