Lewis Hamilton csak mesének nevezte azt, hogy rossz kapcsolata lenne Max Verstappen-el. Szerinte az emberek csak ezt akarják látni. A két pilóta tiszteli egymást.

Lewis Hamilton és Max Verstappen nagy csatát vívtak 2021-ben. Végül a holland zsebelte be a bajnoki címet. A hétszeres bajnok elárulta, hogy ő tiszteli Verstappen-t, de abban már nem biztos, hogy fordítva is ez a helyzet. A közvélemény szerint mai napig rossz a hangulat a két bajnok között. Verstappen nemrég például arról nyilatkozott, valamiért másokkal sosem ütközik csata közben, Hamiltonnal azonban rendszeresen összeérnek, mint legutóbb Brazíliában. A hétszeres bajnok állítja, valójában semmi problémája a Red Bull-pilótával:

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Az emberek szeretnek arról beszélni, hogy bajunk van egymással. Ezek csak mesék. Tisztelem őt. Mindent megtett 2021-ben, amit tennie kellett. Szóval mi bajom lenne vele? Jól teljesített és hozta az eredményeket az összes hétvégén. Ezt nem lehet elvenni tőle. Ő fiatalabb nálam. Lehet, hogy neki van baja velem. Ebben nem lehetek biztos. A nevében nem beszélhetek.”- mondta Lewis Hamilton.