Lando Norris úgy érzi, megérdemli, hogy harcoljon az F1-es futamgyőzelmekért. A brit pilóta elismerte, hogy a jelenlegi helyzetben nem tud harcolni agyőzelemért harcba szállni.

Lando Norris pár évvel fiatalabb George Russell-nál. 2018-ban ők ketten harcoltak az F2-es bajnoki címért. Akkor Russell volt a jobb és nyerte meg ezt a sorozatot. A következő szezonban mind a ketten rajthoz állhattak az F1-ben. Norris a McLarenhez és Russell a Williamshez szerződött.

Norris két szezonon át volt Sainz csapattársa volt. Mind a ketten a dobogós helyekért és a pontokért harcoltak. Russell nem tudott a Williams-el pontot szerezni. Akkor Russell azt mondta, hogy ő is szeretne már a top 10-be küzdeni. Russell 2022-ben a Mercedes pilótájaként állhatott rajthoz. Már nem csak a pontokért harcolhatott. Megszerezte első pole-ját és futamgyőzelmét is. Sainz pedig a Ferrarival megnyerte a Brit Nagydíjat. Megszerezte Russell és Sainz is az első F1-es győzelmét. Már Norris is szeretne a futamgyőzelemért harcolni. Szerinte megérdemelné.

„Úgy érzem, megérdemlem, hogy részt vegyek ebben a csatában. Azt hiszem, ez egy nagyszerű csata lesz. Sajnos nem ez a helyzet. Talán versenyezhetek majd velük a jövőben és nyerhetek versenyeket, ahogy ők.”- árulta el Lando Norris. A brit pilóta abban bízik, hogy idén jobb autót kap és kisebb lesz a szakadék a top csapatok és a Mclaren között. Norris bízik abban, hogy idén szerezhetnek pár győzelmet. 2024-ben pedig lejár Norris szerződése és talán más lehetőség is megvizsgál majd.