A Haas szerda kora délután bejelentette, hogy január végén tartják meg a bemutatójukat. Az autó színét mutatják csak meg a nagyközönségnek. Így már minden csapat bemutatójának dátuma ismert.

A Haas még adós volt egy dátummal. Az amerikai csapat január 31-én tart bemutatót, de az autót nem leplezik el. A Williams-hez hasonlóan csak az autó színét mutatják majd meg a nagyközönségnek.

Az amerikai istálló új névadó szponzorral áll majd rajthoz 2023-ban. A csapatot hivatalosan a MoneyGram Haas F1 Team névre keresztelték. A csapat pilótafelállásában is változás történt. Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg lesz az, aki terelgetheti a 2023-as Haas-t.

A Haas 2016-ban érkezett az F1-be. Az amerikai csapat két év alatt nagyot fejlődött. Első évében a nyolcadik, két évvel később az ötödik helyen zárták a konstruktőri bajnokságot. 2020-as évük elég katasztrofális volt. Így 2021-re két újoncot szerződtettek. Schumachert és Nikita Mazepin érkezett a csapathoz, de egy pontot sem tudtak szerezni. Idén már kicsit jobban mentek a dolgaik. A konstruktőri bajnokságban a nyolcadik helyen zártak. Gene Haas tulajdonában lévő és Guenther Steiner által irányított csapat nem adott Schumacher-nek több esélyt. Hülkenberg ülhet majd a helyére.