Johnny Herbert és Paul di Resta nem fognak részt venni a Sky Sports F1-es tudósításában. A Sky Sports F1 úgy döntött, hogy megválnak a párostól.

Herbert szerdán az Instagramon egy képet osztott meg. A kép fölé a következőt írta: „Hiányozni fog ez a csapat”. A Sky Sports munkatársa, Natalie Pinkham a kép alá annyit írt: „Johnny, örökké szeretlek”. A Sky Sports szóvivője a PlanetF1.com-nak adott nyilatkozatában megerősítette, hogy a következő szezonban sem Herbert, sem Di Resta nem lesz tagja a műsor szolgáltató csapatának.

„Johnny a Sky Sports első, 2012-es szezonja óta szerves része Forma-1-es csapatunknak. Hiányozni fog a humora és az egyénisége. Köszönjük neki az elmúlt 11 évben nyújtott energiáját és lelkesedését. Mindenki a legjobbakat kívánja neki a jövőben.”- mondta a Sky Sports szóvivője.

Herbert 1989 és 2000 között az F1-ben versenyzett. Összesen hét csapattal állhatott rajthoz. 160 futamon bizonyíthatta tehetségét. Pályafutása legjobb eredményét 1995-ben érte el. Ebben az évben két futamot nyert meg. Versenyzői pályafutása után a médiában helyezkedett el. 2012-ben csatlakozott a Sky Sportshoz. Szakértőként dolgozott.

Herbet és Di Resta egyike volt annak a nyolc korábbi F1-es pilótának, akik között szerepelt az 1996-os világbajnok Damon Hill, a 2009-es világbajnok Jenson Button, a 2016-os világbajnok Nico Rosberg, Martin Brundle, Anthony Davidson és Karun Chandhok. Idén Button, Rosberg, Schiff, Brundle, Damon Hill, Chandhok, Davidson, Natalie Pinkham, Ted Kravitz, Patrick, Simon Lazenby, David Croft és Rachel Brookes képviseli majd a Sky Sports-t.