A Ferrari befejezte a tesztprogramját Fioranóban. Az utolsó napon Charles Leclerc is lehetőséghez jutott és autóba ülhetett. A monacói pilóta 123 kört tett meg a Scuderia tesztpályáján.

Több tucat elhivatott szurkoló gyűlt össze apálya körül is. Látni akarták, ahogy a Ferrari monacói pilótája köröz a fioránói pályán a 2021-es versenygéppel. Leclerc előtt Sainz vezethetett. A spanyol pilóta 119 kört tett meg a Ferrari pályáján.

Leclerc nedves körülmények körülmények között kezdte el a tesztelést. Viszont gyorsan át tudott térni a slick abroncsokra. Az ebédszünet előtt 56 kört tett meg. Délután is autóba ülhetett és folytatta a körözést.

A Ferrari tesztsorozatát Robert Shwartzman kezdte el. Az olasz csapat kedden kezdte el a tesztprogramját Fioránóban. A Scuderia ezzel a pár napos teszttel készült fel a 2023-as szezonra. A Ferrari egy videót tett közzé a közösségi médiában, miután Leclerc befejezte a tesztelést. A monacói pilóta odament a kerítéshez és köszöntette a pálya mellett összegyűlt szurkolókat. Pár autogrammot is kiosztott. Ferrari sapkát is dobott a lelkes drukkereknek, miközben skandálták a nevét.