Toto Wolff minden olyan pletykát hallott, miszerint Lewis Hamilton új szerződésért könyörög. A hétszeres bajnok bevallottan szeretné meghosszabbítani a szerződését.

Lewis Hamilton szerződése az év végén lejár. Egyes hírek szerint a brit pilóta még látni szeretné, hogy mire képes a Mercedes idei versenygépe. A hírek szerint a Mercedes és hétszeres világbajnoka is nyitott a közös munka folytatására. Egy korábbi francia hír azt állította, hogy Hamilton új, több évre szóló szerződése akár 120 millió fontot is tartalmazhat. Egyes pletykák szerint a Mercedes és Hamilton között még nem ültek le tárgyalni.

„Már világossá tettem. Lewis mindig velünk lesz. Mindig mindenről együtt döntünk. Lewis lenne az első, aki azt mondaná, hogy nem akarja folytatni. De mind a ketten arra törekszünk, hogy a közös munka folytatódjon. Minden bizonnyal tárgyalni fogunk, ahogy az előző években is tettük. Nem látok semmi jelét annak, hogy bármit is változtatnunk kellene.”- árulta el Toto Wolff.

Toto Wolff korábban beszélt már arról, hogy Hamilton még nem hátat fordítani az F1-nek. Mind a ketten vissza akarnak jutni a csúcsra. Hamilton már 10 éve, hogy otthagyta a Mclaren-t és a Mercedeshez szerződött. A német csapattal számos rekordot döntöttek meg. Hamilton a nyolcadik világbajnoki cím megszerzésre törekszik. Ha a bajnoki cím meglenne, akkor Hamilton állítása szerint a világbajnoki cím megszerzése után vissza is vonulna.