A Red Bull pénteken közzétett egy képet, amin az autójuk fehér színben látható. Mindössze egy sötétkék Red Bull-logó van az autó oldalán. Arra utalnak, hogy új színt kap az autó vagy csak a fantáziánkkal játszanak?

A Red Bull jövő hét pénteken fog bemutatót tartani New Yorkban. Nem lehet pontosan tudni, mivel is készülnek az eseményre. Kérdéses, hogy az RB19 lesz-e ott a helyszínen, vagy inkább csak a tavalyi modellről rántják le a leplet az idei külsővel. A bikák partner csapata, az AlphaTauri csak a 2023-as autó festését mutatja majd be. Könnyen előfordulhat, hogy a Red Bull is ezt az utat választja.

Nem lehetetlen, hogy csak az autók festését mutatják be, mivel nehéz lenne elképzelni, hogy már most majdnem készen lennének az idei modelljükkel. Ők amúgy is szeretik az utolsó pillanatokig húzni a fejlesztést. Tavaly is ezt játszották. A bemutatón egy F1-től kapott alapautót harangoztak be, miközben a valódi modelljük csak Bahreinben mutatkozott be. Érdekes azonban, hogy a Red Bull a mostani bejegyzéshez ezt írta:”2023 – egy üres vászon”. Ezek alapján tényleg azt hihetnénk, hogy idén talán egy jelentősebben megújult külsejű autóval állnak majd elő.