Charles Leclerc szerződése 2024 év végéig szól. Már most felmerült a kérdés, hogy lesz-e szerződéshosszabbítás. Frederic Vasseur szerint azonban erről még nagyon korai beszélni.

Leclerc négy éve versenyezhet a Ferrarival. A 2021-es évet leszámítva, minden évben az élen végzett a házon belüli csatában. Tavaly a világbajnoki cím alakulásába is bele tudott szólni, de Max Verstappen jobbnak bizonyult.

Nézd velünk élőben a Race of Champions-t. Linket a hír alján találod.

A monacói mindenki másnál több pole pozíciót szerzett. A maranelloi csapat stratégiai és megbízhatósági problémái, valamint Leclerc egyéni hibái odáig vezettek, hogy a bajnokság végén, az Osztrák Nagydíj után már futamot sem tudott nyerni. Leclerc ferraris jövője jelenleg nem kétséges. Szerződése 2024 év végéig szól. Frederic Vasseur szerint az a legjobb, ha a pályán nyújtott teljesítményre koncentrál mindenki.

„Nem akarom egyelőre ezt a témát boncolgatni. Nem hiszem, hogy ez megfelelő módja lenne az együttműködésünk megkezdésének. A sportszakmai oldalra kell koncentrálnunk és arra, hogy jó eredményeket érjünk el. Ez is olyan, mint egy házasság. Ha mindkét fél elégedett a helyzettel, akkor folytatjuk a közös utat. De azt hiszem, egyelőre nem prioritás Charles szerződésének ügye. Jó a kapcsolatunk, lesz bőven időnk erről beszélni.”- árulta el Frederic Vasseur.

Nézd velünk élőben a Race of Champions-t.