Lassan vége a januárnak. Ezen a héten több csapat is bemutatja autóját vagy annak festetést. A Haas lesz az első, akik leleplezik a 2023-as autó árnyalatát. Ne maradjatok le semmiről!

Négy hét múlva már a bahreini pályán fognak körözni a 2023-as Forma-1-es kocsik a háromnapos, szezon előtti teszteken. Előtte pedig mind a 10 csapat bemutatót fog tartani.

A bemutatók sora már ezen a héten elindul. A Haas nyitja a bemutatók sorát. Január 31-én, kedden, azt viszont már tudjuk, hogy az amerikai istálló csak a festését fogja bemutatni magyar idő szerint 15 órától. Az új névadó szponzor, a MoneyGram érkezése miatt viszont nem kizárt, hogy jelentős mértékben átalakul Hülkenberg és Magnussen kocsijának fényezése

A másik bemutató a Red Bull csapatához fűződik, akik február 3-án, pénteken mutatják meg először a nyilvánosságnak az RB18 utódját, a bemutató eseményüket pedig New Yorkban tartják. Egyes pletykák szerint azért választotta az Egyesült Államokat a Red Bull, hogy itt jelenthessék be, hogy az új motorformula érkezésével a Ford partnerei lesznek. Az amerikai gyártó ennek kapcsán annyit mondott, hogy fontolgatják az F1-es beszállást.

Csapat  Dátum  Helyszín
Haas Január 31
Red Bull Február 3 New York
Williams Február 6
Alfa Romeo Február 7
AlphaTauri Február 11 New York (online)
Aston Martin Február 13
Mclaren Február 13
Ferrari Február 14 Maranello
Mercedes Február 15
Alpine Február 16