A Haas Forma-1-es csapata új névadó szponzorral és a tapasztalatra építő felállással készül a 2023-as idényre, vajon ezúttal megindulnak felfelé a ranglétrán, vagy maradnak a középmezőny hátsó felében?

A Haas felbontotta szerződését az Uralkali orosz céggel. Így az amerikai csapat névadó szponzor maradt. 2023-ra egy új szponzorral, a MoneyGram-al kötöttek szerződést. A Haas már bemutatta módosított nevét és logóját. Az amerikai csapat hivatalos neve a MoneyGram Haas F1 Team lett. A logó bemutatás után a 2023-as autó festését is bemutatták.

Az új autóról szólva a csapatfőnök, Guenther Steiner elmondta, hogy tetszett neki az autó „modernizált” megjelenése, és örömét fejezte ki, hogy újabb lépéssel közelebb került a szezon beindulásához.A csapat ma bemutatta az új autó festését, így az alábbi képen/képeken először láthatjuk a pénzügyi techcég logóját Forma-1-es autón. Hogy a pályára pontosan mit hoz a csapat, annak kiderülésére még várnunk kell pár hetet.

„Nyilvánvalóan én is osztozom mindenkinek a lelkesedésében az új festés kapcsán. Már csak azért is, mert így egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, amit valójában csinálni szeretnénk, mégpedig a versenyzéshez. Nekem tetszik a festés, amely egyértelműen egy újszerű és modern kinézet, ez pedig logikus is, hiszen a MoneyGram oldalán most egy új korszakba lépünk. Izgalmas idők ezek a Forma–1 számára, és jó, hogy mi vagyunk az elsők, akik bemutathatták a festést, de most minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy pályára tudjuk vinni a VF-23-ast, miközben készülődünk az új idényre”- árulta el Guenther Steiner.