A Haas lesz az első, aki bemutatja a 2023-as autóját. Az amerikai csapat új névadó szponzorral kezdi el az évet. Így a VF-23 új külsőt is kaphat.

Hamarosan mozgolódik már az F1 mezőnye. A lelkes szurkolók már szeretnék látni a 2023-as versenyautókat. Megpróbálják kitalálni a tervezés mögött meghúzódó logikát. Az évek alatt megszokhattuk, hogy a bemutatott autók csak felületesen hasonlítanak azokhoz az autókhoz, amelyek ténylegesen kigördülnek a tesztre vagy az első versenyre.

A Haas ma, azaz január 31-én mutatja be az idei versenygépének festését. Az új névadó szponzorral más festést kaphat. Új külsővel állhatnak majd rajthoz. A Haas a MoneyGrammal szerződött. A texasi székhelyű pénzátutalási cég nagy névvel rendelkezik a pénzügyi területeken. Ők a világ egyik legnagyobb pénzátutalási cége.

Mivel a Haas-nak új névadó szponzora van, a VF-23-as színárnyalata is megváltozhat. Az amerikai csapat szerencséjére az névadó szponzor vállalati színei a piros és a fehér. Innentől kezdve már csak a grafikusok ötletein múlik, hogy milyen külsőt kap a 2023-as Haas.