A Ferrari csapatfőnöke Fred Vasseur lett. Mattia Binotto-t váltotta. Juan Pablo Montoya úgy érzi, a Ferrari egykori főnöke jobb választás lehetett volna.

A Scuderia tavaly többször nevetséges helyzetbe került. Mattia Binotto felett törtek pálcát. Az olasz szakember beadta felmondását és távozott a csapattól. Az utódját azonban nem választották ki azonnal. A Ferrari állítólag megkérdezte korábbi alkalmazottait, például Ross Brawnt és Jean Todtot, hogy hajlandóak lennének-e visszatérni, de mindketten elutasították az ajánlatot.

Ross Brawn csak nemrég vonult vissza F1-ből. Todt pedig azóta nem foglalkozott motorsporttal, hogy lemondott az FIA elnöki posztjáról. Így az Alfa Romeo csapatfőnökét, Fred Vasseur-t szerződtette a Ferrari. A korábbi Williams- és McLaren-pilóta, Montoya azonban úgy véli, Todt lett volna a legjobb választás.

„Azt hittem, Jean Todt-ot fogják szerződtetni erre a posztra. Őszintén szólva ez lett volna az én választásom. „Nem tudom, hogy akarta-e a munkát, de ő volt az a srác, aki korábban jól végezte a feladatát. Szerintem mindenki nagyon tiszteli.”- árulta el Juan Pablo Montoya a Motorsport.com francia kiadásának.