Több csapatnál változás történt a csapatfőnöki székben. A Ferrari, a Mclaren, a Williams és az Alfa Romeo-nál is változás történt. Christian Horner kíváncsian várja, hogyan alakul az új dinamika.

Christian Horner kifejtette véleményét a holtszezonban a paddockban tapasztalt „érdekes” csapatfőnöki változásokról. Mattia Binotto lemondását követően a Ferrarinál Frederic Vasseur vette át a csapatfőnöki posztot. Andreas Seidl a Mclaren-t elhagyva a Sauber vezérigazgatója lett. Andrea Stella pedig a wokingi csapatnál átvette Andreas Seidl helyét. Jost Capito elhagyta a Williams csapatot. Helyére a Mercedes stratégája, James Vowles érkezett. Christian Horner 2005-ben csatlakozott a Red Bullhoz. Ő már elég hosszú ideje a bikák csapatfőnöke. Bevallotta, hogy a tél folyamán kíváncsian figyelte a különböző csapatok fejleményeit.

„Érdekes volt nézni a mozgást. Együttérzek Mattiával, mert jó munkát végzett. Tavaly nagyot léptek előre ahhoz képes, ahol 2020-ban vagy 2021-ben voltak. Szóval ez nehéz lehet számára. Fred-et érdekes lesz látni a Ferrarinál. Kíváncsian várom. Vajon még mindig ugyanazokról a dolgokról vitatkozik, mint amikor még a Sauber-nél volt? Nagyon tehetséges srác. Tehát igen, nagyon érdekes lesz. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon tehetséges emberek. Szóval a következő Forma-1-es bizottsági ülésen meglátjuk, milyen a dinamika.”- árulta el Christian Horner. Vowles a Williamshez szerződött. Horner nem aggódik amiatt, hogy ez bármilyen további előnyt jelentene az Ezüstnyilak számára.

„Nem ismerem különösebben jól Jamest, de nyilvánvalóan nagyon tehetséges srác. Williams megtette a kellő gondosságot és a kutatást, és nagyszerűnek tartom, hogy lehetőséget adnak neki, hogy előlépjen. Szóval szerintem ez csak jó hír lehet a Williams számára. A Williams nyilvánvalóan azt tette, ami nekik és a vállalkozásuknak a legmegfelelőbb.”- zárta a Red Bull csapatfőnöke.