Sebastian Vettel két évet töltött az Aston Martin csapatánál. 2022 év végén visszavonult. Lance Stroll úgy érzi, hogy nagyon sokat tanult a négyszeres bajnoktól.

Vettel 2021-ben csatlakozott az Aston Martin csapatához, miután elhagyta a Ferrarit. Két szezont töltött a csapatnál, majd 2022 végén visszavonult a sportágtól. Lance Stroll elmondása szerint Sebastian Vettel-től sokat tanult. Segítette őt abban, hogy „jobb versenyzővé váljon”.

„Szerintem nagyszerű volt. Rendkívül tapasztalt és nagyon tehetséges. Négyszeres bajnok, szóval ez mindent elmondott. Tényleg nagyon szórakoztató volt. Sokat segített abban, hogy megértsek egyes dolgokat. Például, hogy hogyan közelítsem meg a versenyhétvégéket. Hogyan alakítsam át a munkamorálomat és hogyan legyek jobb autóversenyző. Ebben a tekintetben határozottan sokat tanultam tőle. Csak figyeltem, hogyan csinálja a dolgait.Határozottan segített a csapatot is.”- idézte Lance Stroll a Racingnews365.com.

Stroll az ötödik szezonját kezdi el az Aston Martin csapatánál. Vettel visszavonulása után új csapattársat kapott. Fernando Alonso többéves szerződést kötött az Aston Martin-al.