A Red Bull bejelentette, hogy 2023-ban három futamon olyan színű autóval állnak majd rajthoz, amit a szurkolók, rajongók terveznek majd meg. Ez csak az amerikai futamokra vonatkozik majd.

2023-ban három futamot is rendeznek Amerikában. Austin és Miami mellett Las Vegas is csatlakozott a F1 naptárhoz. A Red Bull pénteken mutatta be az idei versenygépének festését. A bemutatón több dolog is kiderült. A pilóták és a konstruktőrök regnáló bajnoka bejelentette, hogy három amerikai helyszínen különleges festéssel állnak majd rajthoz. A szurkolók egyedi ötleteiből válogatnak majd.

„Ez nagyon is arról szól, hogy bevonjuk a rajongókat az autó tervezésébe és megjelenésébe. Az idei három amerikai versenyen, először, bevonjuk a rajongókat az autó színének tervezésébe. Ez egy verseny lesz. Hatalmas lehetőség lesz. Már régóta gondolkodunk rajta. Tudjuk, hogy az embereknek ez tetszik és részt akarnak majd venni benne. Már az első amerikai futamon, Miami-ban megnyílik ez a lehetőség.”- árulta el Christian Horner.