A Red Bull a második csapat, akik bemutatták a 2023-as autó festését. Az osztrák csapat egészen New York-ig utazott, hogy ezt megtehessen. Ez viszont nem volt véletlen.

A Red Bull bemutatta az RB19 festését, melyet a világbajnok címvédő Max Verstappen és csapattársa, Sergio Perez vezet majd. A bemutatóra New York-ben került sor. A teljes autót nem mutatták be. A rendezvényen jelen volt Christian Horner, Max Verstappen, Sergio Perez és Daniel Ricciardo, aki tartalékos szerepben tért vissza a bikákhoz.

„Hihetetlenül különleges itt lenni a Big Apple-ben, New Yorkban. Az USA ilyen nagy szerepet játszik manapság a Forma-1 -ben. Idén három Nagydíj, köztük Las Vegas is bekerült a naptárba. Úgy döntöttünk, hogy az RB19-et New Yorkban mutatjuk be.”- árulta el Christian Horner csapatfőnök.

A Red Bull nem véletlenül utazott New York-ba. A Ford 20 év után visszatér az F1-be és ezt a Red Bull oldalán teszi. A Ford és a Red Bull több évre szóló megállapodást jelentett be. 2026-tól a Ford szállítja majd az erőforrást a bikáknak. Bill Ford, ügyvezető elnök a következőket mondta: „Ez egy izgalmas új fejezet kezdete a Ford motorsport-történetében, amely akkor kezdődött, amikor dédnagyapám megnyert egy versenyt, mely hozzájárult cégünk elindításához. A Ford a világbajnokokkal, az Oracle Red Bull Racinggel együtt visszatér a sportág csúcsára. A Ford innovációs, fenntarthatósági és villamosítási hagyományait a világ egyik leglátványosabb színpadára hozza.”- árulta el Bill Ford.