A Red Bull a közösségi média felületén megosztott egy képet, amin az autó oldalról volt látható. A versenygépen teljesen fehér volt. Csak egy fekete bika volt rajta. Lehet, hogy új külsővel vágnak neki a 2023-as szezonnak?

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Red Bull versenygépe is változásokon mehet át. A hírek szerint az osztrák istálló a Forddal szövetkezhet. 2026-ban talán már együtt dolgoznak az újabb sikerekért.

Az olasz médiában csütörtökön megjelent egy hír, ami állítólag véletlenül szivárgott ki. 2026-tól a Red Bull-Ford partnerség nagyon is szóba jöhet. Ezt egyik fél sem erősítette. Ezen túlmenően a Red Bull teljesen más megközelítést alkalmaz az idei festést illetően. A AlphaTaurival együtt az Egyesült Államokba utaznak. New Yorkban leleplezzék autóikat.

Egyesek úgy vélik, hogy a Ford kapcsolata lehet az ügy hátterében, mivel amerikai márkáról van szó. Ezt igazából cáfolták. Az AlphaTauri megjelenése egybeesik a február 10-i New York-i divathéttel. A csapat ruházati márkája nagy szerepet kapott. A Ford megerősítette az elmúlt hetekben, hogy szeretné képviselni magát az F1-ben.

Az amerikai autóóriások nem foglalkoztak ezzel a sportággal. Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az RB19-es bemutatásával a Ford-partnerség bejelentésére is sor kerülhet. Hivatalosan nem erdősítették meg. Pénteken minden kiderül.