A Red Bull volt a tíz csapatból a második, aki bemutatta a 2023-as autójának festését. A bemutatón ott volt Max Verstappen, Sergio Perez és Daniel Ricciardo is, aki tartalékos pilóta szerepben tért vissza a bikákhoz. Komoly szerep is vár rá a csapatnál. Erről és a jövőjéről is beszélt.

Daniel Ricciardo tiszteletét tette a Red Bull pénteki New York-i bemutatóján. Ezek voltak az első hivatalos fellépése a csapat színeiben a visszatérése óta. Az ausztrál pilóta csak tartalékos szerepet tölthet be az istállónál. Bevallottan a PR oldalán is nagy szerepet szánnak neki. Ám emellett azért komolyabb szakmai feladatok is várnak majd rá. Ricciardo a bemutatón a következőket mondta:

„Olyan érzés ez, mintha hazatértem volna. A pályafutásom második felében járok. Melegnek és otthonosnak érzem. Nagyon sok az ismerős arc. Visszatértem a családhoz. Sok szép emlék jön elő. A sportban töltött minden évben sokat tanulsz. Úgy érzed, gyorsabban felnősz. Még mindig éretlen vagyok, de más szempontból. 2018 óta keresztülmentem bizonyos kihívásokon. Bizonyos dolgokra büszke vagyok, tanultam belőlük, de közben nehéz időszak is volt, és emberformáló. Mélyre kellett ásni, meg kellett találnom önmagam. Az, hogy visszatértem a Red Bull-családba, egy ismerős közegbe, nekem pont tökéletes erre az évre. Ez most egy másfajta év lesz számomra. Ellátogatok pár versenyre, és segítek az autó fejlesztésében a tapasztalatommal. Sok szimulátoros munka. És csak próbálok benne maradni a sportban. Követni a történéseket, segíteni a csapatot, amennyire tudom. Inkább a színfalak mögött, de a pálya szélén is igyekszem közel maradni a mérnökökhöz, és megnézem, hol tudok segíteni nekik. Mozgalmas események várnak ránk. Vagy húsz bemutatónk lesz, és Daniel is vezetni fog mindenféle pályán, beleértve két amerikait is. Chicagóban és Nashville-ben. Szeretnénk elvinni az emberekhez a Forma–1-et, és a bemutatóink nagyon sikeresek. Már azzal, hogy nem várt helyeken tűnnek fel az autóink”– mesélte a bemutatón a Daniel Ricciardo, akinek a szavait a Racingnews365 oldal idézte.