A Red Bull az autó bemutató alatt azt is elárulta, hogy 2026-ban a Ford szállít nekik erőforrást. Max Verstappen szerint azért is jó, hogy ezt bejelentették, mert a Ford-nak teljesen készen kell állnia 2026-ra.

A Red Bull a 2023-as autó színének bemutatása alatt jelentették be, hogy a Ford 20 év után tér vissza a száguldó cirkuszba. Max Verstappen úgy véli, hogy a 2026-os év nagyon fontos év lesz a Ford számára, hiszen három év múlva a Red Bull partnereként térnek vissza az F1-be.
A partnerség nem fog azonnal megtörténni. A Honda logók továbbra is megjelennek az RB19-en. Verstappen szerint a korai bejelentés lehetővé teszi a két fél számára, hogy kapcsolatot építsenek ki. Így készen várhatják a 2026-os szezont.

„Azt gondolom, hogy fel kell építeni ezt a kapcsolatot. Teljesen készen kell állnom 2026-ra. Tudjuk, hogy ez egy nagyon fontos év lesz. Ezért jó, ha már most elkezdtük. Természetesen beszéltem Christiannal és Helmut Marko-val. Már pár hónapja tudom, hogy ez komolyra fog fordulni. Még mindig az üzlet kialakításáról van szó. Azt kell mondanom, hogy ha egyszer el akarod kötelezni magad, és nagyon izgatott vagy, akkor az üzlet nagyon gyorsan megtörténhet.”- árulta el Max Verstappen a médiának, közte az F1Hírek szakoldalnak is.