Daniel Ricciardo elmondta, hogy „elégedettnek” érzi magát a Red Bullnál betöltött harmadik pilóta szerepével. Így legalább megtudja, hogy hiányzik-e neki az F1, mikor elutaznak Melbourne-be.

Ricciardo visszatért a Red Bull csapathoz, miután a Mclaren felbontotta a szerződését. Elismerte, hogy rossz érzéssel vette tudomásul a Mclaren döntését. Úgy döntött, hogy nem áll rajthoz 2023-ban. Visszatért a Red Bull-hoz. Célja az, hogy helyet szerezzen magának 2024-re. A nyolcszoros futamgyőztes azt követően, hogy a Red Bull New Yorkban bemutatta 2023-as festményét, azt mondta, hogy a megszokotthoz képest nyugodtabb téli szünet várt rá.

„Jelenleg nagyon-nagyon jól érzem magam. Azt mondanám, hogy a legtöbb pilótának valószínűleg egy hónapja van arra, hogy pihenjen. Utána elkezd mindenki edzeni. Tudom, hogy egy hónap múlva mehetek én is edzőtáborba. Nekem egy kicsivel több időm volt a pihenésre. Jó érzés. Egy kis változás történt az életemben. Nagyon klassz látni az autót így a szezon elején. Örülök, hogy itt lehetek. Izgalmas. Igen, meg vagyok elégedve azzal, ami van. Melbourne lesz az első helyszín, ahol ott leszek. Meglátjuk mi lesz. Izgalmas újra itt lenni a csapatban. Még nem érzem, hogy hiányzik az F1. Csak csinálom azt, amit kell.”- árulta el Daniel Ricciardo.