Lewis Hamilton korábban arról beszélt, hogy neki személy szerint semmi baja Max Verstappen-el. A holland pilóta Hamilton kijelentésre reagált.

Max Verstappen kijelentette, hogy senkivel sincs gondja az F1-ben. Lewis Hamilton legutóbbi interjújára válaszolt, amelyben arra volt volt kíváncsi a sajtó, hogy harag van-e a két pilóta között.

Sok szó esett a két pilóta kapcsolatáról a 2021-es szezonban vívott titáni címharc után. A 2021-es angol és monzai futamon össze is ütköztek. 2022-ben a Mercedes nem tudott beleszólni a világbajnokág alakulásába. Ennek ellenére Hamilton és Verstappen ütközött egymással. Hamilton az év végén azt mondta, hogy egy kicsit céltáblának érzi magát. A brit azonban mindvégig azt mondta, továbbra is tiszteli Verstappent. Bár nem volt biztos benne, hogy ez az érzés kölcsönös lesz-e vagy sem.

„Az emberek szeretnek arról beszélni, hogy problémák vannak Max és köztem. Tisztelem őt. Sokkal fiatalabb. Szóval lehet, hogy velem van a baja, de ebben nem vagyok biztos. Feltételezem, hogy nem. Bár nem beszélhetek a nevében.”- mondta korábban Lewis Hamilton. Verstappent is megkapta a kérdést. A választ próbálta rövidre fogni.

„Nincs bajom senkivel. Abu-Dzabiban vacsoráztunk, mindenkivel nevettünk, mindannyian jól éreztük magunkat, szóval ez rendben van.”- árulta el szűkszavúan Max Verstappen.