Valtteri Bottas felidézte első találkozását a Sauber-csoport új vezérigazgatójával, Andreas Seidl-lel. A finn elárulta, hogy az új főnök kedves srác és nagyon motivált.

Seidl elhagyta a Mclaren-t és a Sauber-hez igazolt. Ez az átigazolási szezon egyik meglepetése volt. Mattia Binotto lemondását követően bejelentették, hogy helyét Fred Vasseur veszi át, aki az Alfa Romeo csapatfőnöke volt. Andreas Seidl az, aki átvette a francia szakember helyét. A csapatfőnöki poszt helyet a Sauber vezérigazgatója lett. Alessandro Alunni Bravi ügyvezető igazgató pedig a csapat képviselőjének nevezték ki. Seidl fő feladata, hogy felkészítse a csapatot az Audi 2026-os érkezésére. Bottas nagyon szívesen maradna az Audi programban is. Elárulta, hogy szomorú volt, mikor Vasseur távozott.

„Két hete találkoztam vele először. Egy kedves srác, de látom, hogy nagyon motivált. Úgy tűnik, hogy tudja merre kellene vinni a csapatot. Tudja, mit kellene kezdeni a csapattal és hogyan motiválja a csapatot. Úgy tűnik, hogy megvan az ötlete. Nyilván, még sok dolgot meg kell tanulnia a csapatról, a múltban történtekről. Biztos vagyok benne, hogy ő a megfelelő ember. Vasseur? Ő volt az egyik oka, hogy szerződtem a csapathoz. Szomorú voltam, mikor távozott. Barátok lettünk.”- árulta el Valtteri Bottas.