Alex Albon a második szezonjára készül a Williams csapattal. Bízik abban, hogy a brit csapat idén előre tud lépni. Alex Albon úgy véli, hogy a Williams jó helyzetben lesz.

Albon idén a második szezonját tölti a Williams csapattal. Új csapattársával, Logan Sargeant-el vág neki a 2023-as szezonnak. Albon elismerte, hogy reálisnak kell lenniük. Nem szabad nagy célokat kitűzniük és nagy elvárásokat támasztani az előttük álló szezonra.

„Nehéz megmondani. Azt mondanám, hogy egyértelműen jobb helyzetben vagyunk, mint voltunk a tavalyi esztendő végén. Nem tudom, ez hogyan fog megmutatkozni a pályán, nem tudom, mekkora lépést tesznek meg előre a többiek. Az idő majd eldönti. Amikor a szimulátorban vezetsz, rengeteg tényező lehet, ami félrevisz. Egyelőre úgy érezzük, jobban állunk, de nehéz megmondani, pontosan hol is vagyunk. A fejlesztéseket illetően tavaly csak egy nagy és igazán jelentős csomagunk érkezett. Remélhetőleg tudunk idén kisebb, de gyakoribb újításokat hozni. De meglátjuk, mi lesz a helyzet Bahreinben, s aztán hatékonyaknak kell lennünk a fejlesztésekkel. Hosszú távú gondolkodásra volt szükség.”- mondta Alex Albon a médiának, köztük a RacingNews365.com -nak