A Haas és a Red Bull után a Williams is bemutatja a 2023-as versenygépének festését. A bemutatóra február 6-án, hétfőn klrül majd sor. Hol lehet majd élőben követni?

Már nem sokat kell várni és elkezdődnek a szezon előtti tesztelések és az F1 szezonja is. Előtte azonban minden csapat tart egy autóbemutatót. Egyes csapatok csak az autó festését mutatják be. Mások a 2023-as autót is.

Mikor kezdődik a Williams bemutatója?

A Williams bemutatója 2023. február 6-án, hétfőn 14:00 veszi majd kezdetét. A Williams az eseményt „szezonindítóként” harangozta be. A hétfői bemutatón csak az autó festését mutatják be. A 2023-as autót csak később láthatjuk. Az online bemutató házigazdája Will Buxton lesz, amin természetesen Alex Albon és Logan Sargeant és a csapat egyes tagjai is részt fognak venni.

A Williams várhatóan bejelenti új szponzorát is. A brit csapat a Gulf Oil -lal kötött partneri szerződést. Mi az autó festésében is nagy változást várunk. Az online eseményt a Williams hivatalos weboldalán és az alkalmazásán keresztül követhetjük. A brit csapat egyelőre nem jelezte, hogy a YouTube-on is láthatjuk-e az eseményt. A nap folyamán az F1Hírek megmutatja az összes képet az autóról, és beszámolunk az összes friss hírről.

A Williams bemutatóját itt nézheted élőben. Katt erre