Daniel Ricciardo idén visszatért a Red Bull-hoz. Az ausztrál pilóta azt mondta, hogy nagyon jó a kapcsolata Max Verstappennel. 2018-ban a Bakui Nagydíjon volt csak köztük némi nézeteltérés.

Ricciardo és Verstappen 2016 és 2018 között csapattársak voltak. Karrierjük más-más szakaszban járt. Ricciardo szeretett volna a bajnoki címért harcolni. Verstappen viszont a csapat fiatal sztárja volt. Nem sokkal a szerződtetés után egyértelművé vált, hogy a csapat rá épít.

Az ausztrál és a holland pilóta az Azerbajdzsáni Nagydíjon egymásnak estek. Mind a ketten kiestek a versenyből. A csapatfőnökük akkor mind a kettő pilótára haragudott. Nem sokkal később csak Ricciardo-t hibáztatták.

„„Ő volt az, aki behajtott Verstappenbe. Ha Verstappen nem lett volna ott, akkor egyenesen ment volna.”- árulta el 2018-ban Helmut Marko. Ricciardo a 2018-as szezon végén távozott a Red Bulltól. Két évet töltött a Renault-nál, majd a Mclaren-nél. 2023-ban visszatért a bikákhoz, de csak tartalékos szerepet kapott. Ricciardo szerint jó a hangulat közte és Versteppen között. Az elmúlt években sokszor találkoztak és viccelődtek egymással.

„Ütköztünk Bakuban. De ettől eltekintve azt hiszem, mindig is nagyon jó kapcsolatunk volt. Max egy jó versenyző, de semmi harag nincs köztünk. Sms-t is szoktunk váltani egymással. Nagyon jó volt visszatérni és találkozni a csapattal és Max-el. Azt is gondolom, hogy az alatt a néhány év alatt, amit most távol töltöttem a csapattól, láttam, ahogy fejlődik. Emberként és pilótaként is. Az eltelt idő alatt kétszeres bajnok lett. Szóval jó látni a sikerét és a fejlődését. Kitartott. Őszinte legyek, elég változatlannak tűnik, eltekintve attól, hogy emberként felnőtt.”- árulta el Daniel Ricciardo a Motorsport.com holland szaklapjának.