Sergio Perez a harmadik szezonjára készül a Red Bull istállónál. A mexikói pilóta elmagyarázta, milyen céljai vannak és miben bízik 2023-ban.

Sergio Perez a 2022-es világbajnokságot a harmadik helyen zárta. A mexikói pilótának ez volt karrierjének eddigi legjobb eredménye. Két futamgyőzelmet és további kilenc dobogós helyezést gyűjtött be. A garázs másik oldalán Max Verstappen megszerezte második bajnoki címét, miután 15 futamot megnyert. Perez-t arról kérdezték, hogy mi lehet a Red Bull reális célja 2023-ban. Kijelentette, hogy ezúttal minden hétvégén a győzelmekért kíván küzdeni.

„Maximalizálni akarom az autóban rejlő lehetőségeket. Minden hétvégén a győzelemért akarok küzdeni. Nagyon keményen dolgozom érte, és ez a fő célom. Hol tart a csapat? Jelenleg ezt nehéz megmondani. A Mercedes nagyon versenyképes volt a szezon vége felé. Hasonlóan a Ferrarihoz. Szóval szeretnék én is itt lenni. Nyilvánvalóan vannak olyan középpályás csapatok, amelyek nagy lépéseket tesznek előre a téli szünetben. Majd meglátjuk Bahreinben, hogy hol tartunk.”- mondta Sergio Perez.