Lewis Hamilton tavaly egy futamot sem tudott nyerni. Ez F1-es karrierje során egyszer sem fordult elő. A hétszeres bajnok figyelmeztette a riválisait. Éhesebb a sikerre, mint bármikor.

A hétszeres világbajnok idén a 17. szezonját kezdi el az F1-ben. 11. szezonja lesz a Mercedes csapattal. Hamilton azonban versenyzői karrierjének legelején elmélkedett. Az Instagram-bejegyzést is közzétett, amin az első gokartján ült. Hamilton minden eddiginél éhesebb a sikerre.

„Emlékszem, mennyire izgatott voltam, amikor megláttam az első gokartomat a nappalimban becsomagolva. Már tudtam, hogy azt kapok, de meg kellett lepődnöm. Szüleim behívtak, hogy nyissam ki. Hátat fordítottam a csomagolásnak. Úgy tettem, mintha nem is lenne ott. Az első alkalomtól fogva, amikor vezettem, egyet éreztem. Tudtam, hogy ezt kell tennem. Tudtam, hogy jó vagyok. Erősebb és éhesebb, mint a többi gyerek. Az éhség az első naptól fogva ott volt, és még ma is. Éhes voltam akkor. Most éhesebben térek vissza.”- írta Lewis Hamilton.