Max Verstappen úgy véli, hogy többet ért el, mint amit valaha is álmodott volna. Huszonöt évesen két bajnoki cím áll a neve mellett.

A Red Bull pilótája 2022-ben uralta a mezőnyt. Rekordnak számító tizenöt versenyt nyert meg. 454 pontot szerzett. Ezzel megvédte a bajnoki címét. A neve olyanok mellett szerepel, mint ernando Alonso, Mika Hakkinen és Emerson Fittipaldi. Mind a hárman két bajnoki címmel rendelkeznek. Verstappen azt mondja, nem gondol arra, hogy már hol helyezkedik el a nagyok panteonjában.

„Azt hiszem, már többet elértem, mint amit valaha is álmodhattam volna. Mindig igyekszem a legjobbat kihozni magamból. Őszintén szólva nem igazán gondolkodom azon, hogy hol tartok a bajnokságok és győzelmek terén. Csak a munkámat akarom végezni. Tudom, hogy 2028-ig szól a szerződésem, és természetesen szeretnék több versenyt és bajnokságot nyerni ezzel a csapattal. Igazából sosem voltam olyan srác, aki statisztikát figyeli. Mindig ki akarom hozni magamból a maximumot. A verseny után azt szeretném magamnak mondani, hogy mindent beleadtam, és tényleg mindent kihoztam magamból. Ha egyszer abbahagyom a versenyzést, visszatekinthetek a Forma-1-ben eltöltött évekre, és azt mondhatom: „Tényleg mindent kihoztam belőle?”- árulta el Max Verstappen a RacingNews365.com-nak.