Az AlphaTauri az ötödik csapat, amely bemutatja a 2023-as autójának festését. Az eseményre ugyanúgy New Yorkban kerül majd sor. Hol nézhetjük a bemutató?

Az AlphaTauri az ötödik csapat, akik bemutatják a 2023-as autó festését. Az olasz csapat ezzel elindítja szezonját. Az autót magát csak a szezon előtti teszteken láthatjuk majd.

A Red Bull testvércsapata szombaton délután mutatja be az AT04-es festményét. Az eseményre New Yorkban kerül sor. Itt van minden, amit az eseményről tudni kell.

Hány órakor kezdődik a bemutató?

Az AlphaTauri bemutatója európai idő szerint szombaton 22:30-kor kezdődik. Miért épp New Yorkban kerül sor a bemutatóra? Bár a csapat ugyanazt a helyszínt választotta, mint a Red Bull, az okok némileg eltérőek. Az AlphaTauri első sorban egy divat márka. New Yorkban 10-én kezdődött a divathét. A P448 olasz márka partneri szerződést kötött az AlphaTauri-val és a tervek szerint a bemutatón jelen lesz.

Mit várhatunk az AlphaTauri-tól?

Mivel a bemutató New Yorkban lesz, nem valószínű, hogy a teljes autót láthatjuk. A csapat valószínűleg csak az autó festését leplezi majd le, amely várhatóan a korábbi évekhez hasonló sötétkék és fehér színben lesz. Pár új szín jelenhet majd meg az autón, mivel az Alfa Romeo korábbi főszponzorával, az Orlen-el is partneri szerződést kötöttek. A csapat már elárulta, hogy hogyan fognak kinézni versenyruháik. Az Orlen logó kiemelkedő helyet foglal majd el. Yuki Tsunoda és Nyck de Vries is jelen lesz az eseményen.