Max Verstappen tavaly 15 futamot nyert. Kevin Magnussen eközben a mezőny közepén tartózkodott. A dán szerint nem ő a legalkalmasabb, hogy latolgassa a holland pilóta idei esélyeit.

A Haas és a Red Bull között elég a teljesítménykülönbség. Így is gyakran előfordult, hogy Magnussen és Max Verstappen a pálya hasonló részein tartózkodtak. Így volt ez Brazíliában is, ahol Magnussen megszerezte a pole-t. Magnussen a 2022-es szezon nagy részében a mezőny hátsó traktusában tartózkodott. A Haas pilótája szerint nem ő a legalkalmasabb személy arra, hogy megkérdezzék, idén megszerzi-e Verstappen a harmadik világbajnoki címét. A Sky Sports megkérdezte Magnussen-t. Verstappen idén is esélyes lesz a a bajnoki cím megszerzésére? Egy biztos. Izgalmas lesz.

„Nem én vagyok a megfelelő személy, hogy ezt megkérdezze. Max határozottan erősnek tűnt tavaly. Hihetetlen volt az, ahogy csinálta. A Red Bull is nagyon erős volt. Biztos idén meg szeretnék védeni a bajnoki címet, de az F1-ben hamar megváltozhatnak a dolgok. Szerintem idén sok jó dolog fog történni. A tavalyi is jó év volt. A teljesítmény terén léptünk egyet előre. Szereztünk pár szponzort. Köztük a MoneyGramot. Tudjuk, hogy még korai bármit is mondani. Ha ránézünk az autóra úgy tűnik, mintha szép módon fejlődött volna. Szóval, jó érzésem van. Nagyon várom, hogy újra autóba ülhessek. Izgalmas lesz.”- árulta el Kevin Magnussen.