Az Alfa Romeo először engedett betekintést rajongóinak a 2023-as Forma-1-es autó fedélzeti felvételeibe. Közzétettek egy videót, amin Zhou Guanyu látható, aki Barcelonában hatja az Alfa Romeo-t.

Az Alfa Romeo megtartotta forgatási napját, amit Barcelonában tartottak meg. Az svájci csapat kamerákkal szerelte fel Zhou autóját. A japán pilóta kigurult a bokszból, amit egy kamera is rögzített. Ezt tette közzé az Alfa Romeo. Zhou sisakján 2023-ban lila és sárga színpalettában nyúl logó látható, utalva arra, hogy hazájában Kínában a Nyúl éve volt. A csapat egy külön videót Bottasról is közzétett miután a második forgatási napjuk véget ért. Bottas a következőket mondta:

„Egy jó napot töltöttünk el Barcelonában. Nyilván sok kört nem tehettünk meg, de minden az elvárásoknak megfelelően működik. Készülhetünk a bahreini tesztre. Élveztem a C43 tesztjét. Alig várom, hogy újra autóba ülhessek.”-árulta el Valtteri Bottas. Február 23. és 25. között kerül sor a szezon előtti tesztelésre Bahreinben. A szezon március 5-én rajtol. Két nappal korábban pedig már élőben nézhetjük az első és második szabadedzést.