A Mclaren magyar idő szerint 18:00 órakor indította az élő adását. Online kereten belül mutatták be a 2023-as versenygépet. A rendezvényre a wokingi főhadiszállásán került sor. A csapat két pilótája Lando Norris és Oscar Piastri lesz.

Az MCL60-at a wokingi McLaren Technológiai Központban mutatták be. A wokingi csapata ebben az évben az 1963-as megalapításukat ünneplik. Milyen lett az autó? A Mclaren megtartotta a papaya narancsot és a kék árnyalatot. Az autó ismét „exponált karbon” megjelenésű lesz. Így csökkentik az autó súlyát.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Nagy örömünkre elindíthatjuk a 2023-as F1-es szezont Landóval és Oscarral, miközben a McLaren Racing 60. évfordulóját ünnepeljük. Az idei pilótapárosunk elég izgalmas. Lando egy magabiztos, kiváló és gyors pilóta. Oscar csatlakozik a motorsport egyik legnagyobb feltörekvő tehetségéhez.”- árulta el Zak Brown vezérigazgató. A csapatfőnöki posztot Andrea Stella veszi át. Andreas Seidl 2022 végén távozott a csapattól. Izgatottan vág neki a 2023-as évnek.

Nézd velünk élőben az Aston Martin bemutatóját. Este 20:00 órakor várunk mindenkit.

„Megtiszteltetés, hogy a Mclaren Racing csapatfőnöke lehetek a csapat 60. jubileumi szezonjában Elkötelezett és tehetséges emberek dolgoznak nálunk. Mindenki nagyon várja már, hogy a MCL60-assal versenyezhessünk. A csapat keményen dolgozott. A Mercedes HPP-nél dolgozó kollégáinkkal együtt nagyon büszkék lehetünk szoros együttműködésünkre. Tisztában vagyunk vele, hogy van még tennivalónk. A csapat minden tagja elkötelezett amellett, hogy ezt a 60. jubileumi évünket különlegessé tegyük.”- árulta el Andreas Seidl.

Te melyik párossal vágnál neki a 2024-es szezonnak?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...