Az Aston Martin a hatodik csapat, akik hétfőn, február 13-án bemutatják a 2023-as versenygépüket. Ezzel a brit csapat szezonja is kezdetét veszi.

Az Aston Martin a következő csapat a sorban, akik leleplezik a 2023-as versenygépüket. A brit csapat lesz ezen a héten az első, aki bemutató tart. Őket a Mclaren, a Ferrari, a Mercedes és az Alpine követi.

A csapat várhatóan bemutatja az 2023-as AMR23-ast. Az eseményen ott lesz Fernando Alonso és Lance Stroll is. Összeszedtünk mindent, amit az eseményről tudni kell.

Hány órakor kezdődik a bemutató?

Az Aston Martin bemutatására a csapat Silverstone-i központjában, február 13-án kerül sor. Az élő adás este, 20:00 órakor kezdődik. Mi várható a bemutatón? Az Aston Martin bemutatja a 2023-as szezonra szánt autóját. Ezt Eric Blandin, a csapat műszaki igazgató-helyettese is megerősítette.

„Az autót bemutatjuk. Ugyanúgy, mint tavaly. Az új gyárunkban bemutatott autó lesz az, amivel rajthoz állunk. Nem fogunk csalódást okozni a rajongóknak.”- árulta el Eric Blandin, aki azt is elárulta, hogy szerinte a delfinezést nem fog teljesen eltűnni 2023-ban. Szerinte több csapat küzdhet majd ezzel a jelenséggel. Az Aston Martin bemutatóját élőben nézheted a YouTube-csatornán. Az F1Hírek oldalon is élőben nézheted.