Charles Leclerc szerint Lewis Hamilton idén harcba szállhat a bajnoki címért, ha a Mercedes olyan autót ad neki, amely képes versenyeket nyerni.

Hamilton tavaly egy futamot sem tudott nyerni. Karrierje során ez egyszer sem fordult még vele elő. Bár a bajnokság második felében néhányszor közel került hozzá, csapattársa, George Russell volt az, aki a Mercedes egyetlen győzelmét szerezte meg egy csalódást keltő szezonban. Sokak szerint 2023-ben ez már nem fordulhat elő. A Mercedes fel fog támadni és harcban lesz a bajnoki címért. Így látja ezt Charles Leclerc is.

„Lewis-t soha nem lehet leírni. Biztos vagyok abban, hogy ha megvan az autója, akkor harcolni fog a győzelemért. „Nem szabad elfelejtenünk, hogy mit ért el a sportban. Tavaly sokszor láttuk. Szóval nem, Lewis ott lesz, ahogy a Red Bull is. Remélem, hogy nagyszerű küzdelem lesz.”- árulta el Charles Leclerc. Max Verstappen is egyetértett a monacói pilótával.

„Természetesen veszélyt jelent. Ő az egyik legnagyszerűbb pilóta a sportban. Ha megvan az autója, akkor harcol a győzelemért és a világbajnoki címért.”- árulta el Max Verstappen.