Lando Norris abban reménykedik, hogy a McLaren jobban kezdi 2023-at, mint az előző szezonban. A brit úgy érzi, hogy a csapatnak reálisnak kell lennie

A Mclaren 2022-es szeoznja elég nehezen indult. Már a teszten több problémát tapasztaltak. Tavaly az Alpine-al harcoltak a konstruktőri bajnokság negyedik helyéért, de alulmaradtak. Norris – akinek szerződése 2025 végéig szól a csapattal – úgy véli, hogy a McLarennek arra kell összpontosítania, hogy egy újabb lépést legyenek előre. A wokingi csapatnak reális célokat kell kitűznie.

„Azt hiszem, tudtam, hol tartunk néhány évvel ezelőtt. Tudtam, hogy hova kerülhetünk ez alatt a néhány év alatt. Most tudom, hogy hová tartunk. Az idei évnek már jobbnak kell lennie azért, hogy a jövőben még előrébb lehessünk. Mindegy, hogyan kezdjük a szezont. Szeretném hinni, hogy jobb lesz, mint tavaly, mert a tavalyi év nagyon nehezen indult. Szeretnénk idén a középmezőny elején harcolni. Már az év elejétől kezdve…..”- árulta el Lando Norris, de mi lehet idén a Mclaren célja? „A Mclaren-nek annak a csapatnak kell lennie, aki az első három helyért küzd. Ha az első három helyért harcolhatunk és az év végén a konstruktőri negyedik helyen zárunk, akkor azzal már elégedettek lehetünk. Nagyon sokat dolgozunk azon, hogy ezt elérjük. Szerintem ez egy reális cél. Úgy gondolom, hogy nem vagyunk még egy szinten a Mercedesszel, a Ferrarival vagy a Red Bull-al. Még hosszú út áll előttünk, hogy ezt elérjük. Szóval, majd meglátjuk.”- zárta Lando Norris.