Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint a német csapat versenyképes lesz. Csak azt még nem tudni, hogy mikor. Egy dologban biztos. Vissza fognak térni az élmezőnybe.

A Mercedes tavalyi éve csak a problémákról szólt. Toto Wolff az idei kapcsán pedig egyelőre még óvatosan szeretne fogalmazni. Amikor arról kérdezték, hogy mire lehet képes idén a német istálló, elmesélte, hogy egyetlen szó miatt mennyit gondolkodott a sajtóközlemény összerakásakor:

„Tizenöt percig gondolkodtam ezen a szón, amikor a sajtóközleményről beszéltünk. Egyrészt azt akarod mondani, hogy versenyképesek leszünk, másrészt viszont szerénynek és realistának is kell lenni, így azt is mondhatnánk, hogy ’remélem, versenyképesek leszünk’. A középutas megoldás, hogy ott leszünk a harcban. Csak azt nem tudjuk, hogy mikor. A teljesítményünk terén szerintem ott vagyunk, amit előzetesen kitűztünk magunknak, de nem tudjuk, hol vannak a többiek. A legfontosabb, hogy alázatosak maradjunk. Főleg a tavalyi év tekintetében kell alázatot gyakorolnunk, emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy sokáig messze voltunk az előző szezonban.”- árulta el Toto Wolff, akinek a szavait a PlanetF1 idézte.