Max Verstappen nem szeretne csapatfőnök lenni. Ha lenne csapata, akkor két pilótát biztos szerződtetne. Természetesen csak magán kívül. Lewis Hamilton nem szerepel a holland listáján.

Nem valószínű, hogy a Red Bull pilótája valaha is abban a helyzetben lesz, hogy kiválaszthassa csapatának pilótafelállását. A napokban arról beszélt, hogy nem szeretne csapatfőnök lenni. Kijelentette, hogy nem veszi át Christian Horner munkáját.

Verstappen-nek az évek során több csapattársa is volt már. Daniel Ricciardo, Carlos Sainz, Alex Albon, Sergio Perez ülhetett már a másik Red Bull-ba. Verstappen álomcsapatában azonban egyikük sem fér be. Lewis Hamilton-t sem szerződtetné.

„Kiválaszthatok bárkit, természetesen magamon kívül? Nem lehetek csapatfőnök és pilóta? Ez nem lehetséges? Csak viccelek. Nos, a jelenlegi csapatfőnökök közül Christian-t választanám a csapatba, mint főnök. Pilótát választani nagyon nehéz. Sok jó versenyző van. Valószínűleg én egy tapasztalt versenyzőt választanék. Én Fernando Alonso-t választanám. Mellé egy fiatal pilótát szerződtetnék. Mondjuk Lando-t.”- árulta el Max Verstappen.

Lehet, hogy Alonso majdnem egy évtizede nem nyert Nagydíjat, de továbbra is a rajtrács egyik legjobb pilótája. A 2005-ben és 2006-ban is nyert bajnoki címet. Alonso több nagydíjon állt rajthoz, mint bármely más pilóta. Norris meglepetés lehet egyesek számára. Verstappen közeli barátjának tartja a brit pilótát.

A McLaren sztárja 2023-ban kezdi meg ötödik Forma-1-es szezonját. Futamot még nem nyert, de kevesen kételkednek Norris tehetségében. Egyszer biztos megnyerni majd az F1 bajnoki címét.