A Red Bull pilótája Max Verstappen végzett az élen a délelőtti tesztnapon. Többek szeme a bikák autójára szegeződött, de nem csak azért, mer a holland volt a leggyorsabb.

A Red Bullnak sikerült egészen a bahreini tesztekig titokban tartania az RB19 dizájnját. Csütörtökön azonban megkezdődött a hivatalos teszt. Az autót nem rejtegethették tovább. Lewis Hamilton lecsapott az alkalomra, hogy alaposan átvizsgálja Max Verstappen gépét.

A Red Bull volt a második csapat, akik bemutatták a 2023-as autójuk festését. A bemutató után Silverstone-ban járatták be a versenygépet. Természetesen zárt kapuk mögött. A lehető legtovább távol akarták tartani a kocsit a kíváncsi szemek előtt, így csak ma reggel lehetett szemügyre venni végleges formájában

Sokan kíváncsiak voltak az RB19-re. A pilóták minden autót megnéznek maguknak. Hamilton igen sokat időzött az RB19 körül, amivel Verstappen harmadik világbajnoki címét szeretné megszerezni. Nem a brit volt az egyetlen kíváncsiskodó. Valtteri Bottas és Kevin Magnussen is feltérképezte magának a Red Bull legújabb alkotását.