Az F1 mezőnye csütörtöktől szombatig körözhetett a bahreini versenypályán. Három napos teszt vette kezdetét, ami szombat késő délután véget is ért. Ki, hány kört tett meg?

Az F1-es csapatok összesen 1399 kört tettek meg az utolsó napon. A három nap alatt 3992-t teljesítettek. Szombaton a Haas kettőse, Kevin Magnussen és Nico Hulkenberg volt a legszorgalmasabb. Az amerikai csapat kettőse összesen 172 kört teljesítettek.

A Mclaren szombaton is problémába ütközött. Összesen 81 kört tettek meg az utolsó napon. Az Alfa Romeo is csak 131 kört teljesített. Valtteri Bottas autója adta meg magát a délelőtti tréningen.

A három napot összesítve az AlphaTauri volt a legszorgalmasabb. Nyck de Vries és Yuki Tsunoda összesen 456 kört telesített. A Williams is egész jól dolgozott. A brit csapat 439 kört tett meg. a Red Bull csak az ötödik a tabellán annak ellenére, hogy Verstappen többször az élen zárt. Úgy tűnik, hogy az Alpine és a McLaren is több problémával küzd. A francia és a brit csapat a tabella végén áll.